Gözde Kebap Gaziantep Mutfağı
1992 beri günümüze lezzet yolculuğu
Hakkımızda
Kilisli Mehmet Gözlü 1978 İstanbul otobüsünden indiğinde on altı yaşında bir baklava ustasıydı. Mehmet usta baklava ustası olarak başladığı bu yolculukta kardeşi ile birlikte bu lezzet serüveninin, işi layıkıyla yapmanın gururunu bugüne kadar taşımaktadır.
İyi bir lezzetin iyi malzemelere, iyi bir ustaya ve iyi bir insan olmaya bağlı olduğunu bilen Mehmet usta bu prensiplerinden ödün vermeyerek markası GÖZDE KEBAP GAZİANTEP MUTFAĞINI bugüne kadar getirmiştir.
GÖZDE KEBAP GAZİANTEP MUTFAĞI etinin kalitesi ,baharatının lezzeti ve en doğal hali ile bu lezzetleri 1978 den bugüne kadar Bahçelievler çalışlar caddesinde yüz altmış kişilik mekanında değerli misafirlerimizi ağırlamaktadır.
Vizyonumuz & Misyonumuz
Kurulduğumuz günden bu yana bizi biz yapan en büyük özelliğimiz kaliteli , taze, lezzetleri siz değerli müşterilerimiz için hazırlamaktır. GÖZDE KEBAP 2008 yılından beridir siz değerli misafirlerimize İSTANBUL SİLİVRİ ÇELTİK köyün de bulunan özel besi çiftliğimizde siz değerli misafirlerimiz için özel etler, sütler, yumurtalar, sebze ve meyveler yetiştirmekteyiz. İSTANBUL SİLİVRİ ÇELTİK köyünde toplamda 17 dönümlük 3 bölümden oluşan çiftliğimizde, Trakya kıvırcık ırkı koyunlar yetiştirmekte ve bunların etinden faydalanmaktayız.
Günümüzde nesli tükenmekte olan ırklar arasında bulunan Trakya kıvırcık ırkının en büyük özelliği yağsız ve kokusuz eti olmasıdır. En büyük handikapı ise et ve yavru veriminin diğer ırklara oranla düşük olması nedeniyle maliyetinin yüksek olmasıdır.
Ayrıca çiftliğimizde yetiştirdiğimiz tavuklarımızın yumurtasını da pide ve ekmeklerde kullanıp, fırın ürünlerinde de doğallığımızı bırakmamaktayız.
Yetiştirdiğimiz hayvan türlerinin yanı sıra, çiftliğimizde ilkbahar ve yaz aylarında biberinden patlıcanına, domatesinden maydanozuna, semizotundan karpuzuna, çeşitli türlerde ürettiğimiz sebze ve meyvelerimiz ile bu doğallık zincirini tamamlamaktayız.